Scrisoare lui Moș Crăciun pentru toți participanții primului CONCURS:

,,Dragii moșului,

Primul concurs este gata!

Toate desenele au fost minunate dar concursul s-a bazat mai mult pe cât de multe like-uri reușiți să strângeți, asta însemnând indirect că a fost foarte important și la cât de mulți ați fost dispuși să spuneți despre noi.

Noi v-am adus public care au apreciat și ei desenele, dar cel mai important a fost să dați voi cât mai mult share și să va duceți direct către prieteni, rude, colegi și să îi rugați să va dea like! Doar așa ați fi putut ține pasul cu cei 2 câștigători ai jucăriilor de la PepitaShop: Andreea Papară locul 1 (1600 like-uri) și Corina Alexandrina locul 2 (1500 like-uri)!

Totuși, fiind un concurs de desenat am decis să mai venim cu o surpriză și am discutat cu spiridușii de la pepitashop și ne-au mai fabricat repede încă un pupitru de desenat și numărat cu proiector și pentru cel mai frumos desen!

Art designerii noștri de la Polu’ Nord au decis că cel mai frumos desen este al Andreei Vasilică Napa!Felicitări tuturor încă o dată!

O așteptăm pe Andreea Papară sa ne scrie la adresa moșu@moscraciuneonline.ro si sa ne spuna ce premiu preferă dintre Atv Taxi și Măsuță de desenat cu proiector!”

Cele 2 jucării:

Aceasta este prima parte din scrisoare lui Moșu’, următoare parte anunțând o SURPRIZĂ la fel de mare.

Moșul a decis să organizeze CONCURSUL #2, de data aceasta fiind ceva diferit.

Cuvintele lui Moșu’ în legătură cu CONCURSUL #2 sunt:

,,Și acum, urmează celălalt concurs pe care l-am pregătit.

Este un concurs de familie, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari prin care va veți distra foarte tare propus de spiridușa Andreea: Va așteptăm pe toți să va faceți o poză haioasă alături de toată familia cu tematică de Crăciun (costum, cadouri, brad în spate) pe care la fel să o postați pe grupul Heyadoo Concursuri și Premii.

Toate postările vor fi în așteptare și vor fi aprobate mâine (20.12.2020) în jurul orei 17:30!

Primele 2 postări cu cele mai multe like- uri ( la fel că acum) vor câștigă concursul!

De dată această, venim cu 2 premii identice și anume Elefănței Cucu-Bau , una din jucăriile anului 2020 oferite de spiridușii de la www.tibebe.ro! Sunt niște jucării minunate care cânta și prin care părinții se pot juca cu copiii ascunsă!

Concursul de strâns like- uri și pentru acest concurs se va termină în dată de 22 decembrie, la ora 21:00!

Nu ne oprim aici! Vrem să avem mai mulți câștigători care să își amintească de această frumoasă comunitate de la Polu’ Nord creată de spiridușii Heyadoo și FivePlus și astfel, pozele din top 10 din postări vor fi înrămate și vor fi trimise drept amintire despre frumoasă călătorie în care ne-am aflat împreună!

Acestea fiind spuse, vă dorim mult succes!”

Cele 2 premii ale concursului organizat de Moș Crăciun Online, respectiv Elefănțeii Cucu-Bau:

UPDATE la CONCURSUL lui Moșu’:

Prima parte a concursul s-a încheiat.

Am primit o mulțime de imagini minunate cu familii bucurăndu-se de magia sărbătorilor.

Și, cum probabil deja vă imaginați, am dori să împărtășim cu voi o parte dintre ele.

Toate imaginile de familie sunt minunate și magice, așadar, selecția va fi făcută aleatoriu.