Crăciunul este salvat!

Dăcă ați ști voi, copiii Moșului… prin câte a trecut Polu’ Nord…

În primul rând, atât întreaga fabrică de jucării cât și Moșu’ împreună cu doamna Crăciun, mulțumește companiilor Heyadoo și FivePlus pentru că au făcut tot acest proiect posibil!

Chiar ne îngrijoram foarte tare și ne gândeam cum vom reuși să aflăm ce își doresc copiii, dacă nu ne mai putem trimite ajutoarele de Moș să afle informațiile de care avem nevoie!

Nu putem ajunge nici în grădinițe, nici în școli, nici în mall sau la alte evenimente, deoarece sunt atâtea restricții peste tot în lume!

Dar… a apărut și soluția! Ne-am instalat și noi internet! A fost greu cu zapada și înghețul, dar cu ajutorul spiritului și magiei Crăciunului, am reușit!

Ne-am luat laptop, telefoane, routere și ne-am instalat platformele Facebook, Youtube, Heyadoo și Zoom, locul unde vor avea loc toate întâlnirile noastre în timp real și prin care vom afla ce jucării să vă fabricăm și ce doriți să vă aducă Moșu’, dacă sunteți cuminți!

Așadar, de acum dragi copii, suntem conectați online non-stop!

Dacă vrei să oferi cuiva drag o întâlnire cu Moș Crăciun online, nu ezita! Va fi un cadou de neprețuit, mai ales în contextul pandemiei.

În plus, Moș Crăciun online a pregătit un alt cadou extraordinar pentru cei care vor să ofere ceva inedit, adaptat vremurilor în care trăim – o urare personalizată pentru cineva drag.

Cu alte cuvinte, în data de  24-25 decembrie, cineva drag ție va avea parte de un cadou original – un video filmat de Moș Crăciun în casa lui magică, urându-i orice-ți dorești tu cuiva apropiat.