În anii 1800, copiii primeau scrisori de la Moș Crăciun. Scrisorile erau scrise de către părinți, în numele Moșului, și erau folosite pentru a-i felicita sau certa pentru comportamentul lor din ultimii ani.

Mare scriitor J.R.R. Tolkien le-a trimis copiilor săi scrisori timp de 25 de ani. Acestea ajungeau în prejma Crăciunului și conțineau, suplimentar, informații despre ce s-a mai întâmplat acasă la Moș Crăciun în ultimul an și ce au mai făcut soția sa, elfii, renii, etc.

Cu trecerea timpului, și odată ce cadourile au început să aibă un rol mai important în această sărbătoare, scrisorile s-au transformat în liste de cadouri adresate de copii Moșului.

Specialiștii susțin că este foarte important pentru un copil să aibă în continuare un dialog cu Moșul, nu doar să îi ceară cadouri. Ce este mai util decât o întâlnire online cu Moșul, în care ei 2 să îți vorbească?

În noaptea de Crăciun a anului 2020, Moșu’ trebuie să livreze 2 miliarde de cadouri. Din fericire, are la dispoziție 32 de ore – datorită diferențelor de fus orar.
Asta înseamnă că trebuie să livreze aproximativ 62.500.000 de cadouri pe oră, sau un milion de cadouri pe minut. Practic, la fiecare secundă, Moșu trebuie să livreze vreo 17.000 de cadouri. Când trebuie să te miști atât de repede se mai întâmplă să iei din sac câte un cadou greșit, mai ales că Moșu’ a ajuns la o vârstă venerabilă.
Ajută-l pe Moșu’ să își aducă aminte de cadourile tale și să nu le încurce. Moșu reține cel mai bine numele celor mai cuminți și ascultători copii. Așa că, înainte ca el să plece de la Polul Nord, vorbește cu Moșu și spune-i ce copil cuminte ai fost în ultimul an.
Rezervă acum o întâlnire cu Moșul și fă-i copilului tău o bucurie de neuitat!