Cred că știi că… MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ‼🎅

El este SPIRITUL care insuflețeste CRĂCIUNUL și CEL CARE face minuni, ajutat și de SPIRITUL Moșului Nicolae, care este ocrotitorul Familiei și care îi ajuta pe cei care nu și-au întemeiat o familie, să și-o găseasca, dacă iși doresc.

Pentru mine, cel mai minunat cadou pe care spiritul Moșului Nicolae l-a făcut împreună cu Spiritul Crăciunului, a fost faptul că m-au ajutat să îmi întemeiez o Familie Minunată, așa cum mi-am dorit, în urmă cu 5 ani și de atunci aceste Sărbatori, au pentru mine o însemnătate aparte.

Până atunci l-am cunoscut pe Moș Crăciun doar prin ochii copilului care a primit cadouri sub brad până când a crescut și magia lui Moșu’ a dispărut… DAR avea să reapară mai târziu.

Și în acest an 2020, aceste Spirite Înalte mi-au venit în ajutor, mie și familiei mele, aducând din nou magia în viața noastră, aceea de a fi împreună după alte 6 luni petrecute la distanță…

Ți-am povestit asta ca să vezi ca există Moș Crăciun, că există un spirit al acestor sărbători, în care merită să crezi.

Nu lăsa Magia Craciunului să te părăsească, el este aici acum și vine în fiecare an, să îți ofere incă o dată șansa să resimți bucuria pe care o simțeai când erai mic, să redevii copil și să crezi în MINUNI.

Lasă Spiritul Crăciunului să pătrundă în casa și în sufletul tău

HEYADOO in parteneriat cu Fiveplus ni l- adus acasă în 2020, pe autenticul Moș Crăciun alături de care, împreună cu copilașii noștri frumoși, am petrecut niște momente magice.

Acestea precum și înregistrarea primită rămân o memorabilă amintire pentru familia mea.

Dacă și tu vrei să pastrezi viu spiritul lui Moșu’ în ochii copiilor tăi și în ochii copilului tău interior, ai acum această ocazie.

Poți să îl primești pe Moșu’ live în casa ta, când dorești și cât dorești, în perioada următoare, până la Crăciun.