Dragi părinți, bunici și alte rude,

În acest video de 10 minute, oricine deslușește foarte clar cât de originală și de specială este fiecare întâlnire de pe Zoom-ul nostru!

Noi chiar îl avem pe “Moșu’ “, nu doar “un Moș Crăciun”

Moșu’ face totul să fie 100% magic, așteaptă cât mai mulți părinți și copii să fie teleportați în lumea de basm de la Polul Nord!

Tu poți să-i reziști?

Dăruiește celor pe care îi iubești cel mai mult amintiri nemuritoare!

Nu le fura această șansă! Și copiii tăi pot fi la fel de fericiți, să râdă la fel de mult și să fie puși la încercare la fel de copios cum vezi în video!

Noi comunicăm strâns cu părinții și astfel deliciul este complet!

Fluxul întâlnirii:

  1. Moșu, prin talentul său imens, reușește să se conecteze și să capteze atenția tuturor copiilor (dacă vorbim de concepte de grup)
  2. Știind date interesante despre ei (de la părinți) creează legături și momente memorabile
  3. Dacă e cazul, prin talentul artistului nostru cu experiență în acest domeniu de peste 20 de ani, unele informații ce țin de comportament sunt scoase în evidență și corectate siropos și cu mult tact de Moșu’
  4. Se adaptează la orice situație apare și face copiii fericiți
  5. Copiii spun Moșului ce își doresc în acest an și el notează în cartea magică
  6. Prin autenticitatea lui George Robu în tot ceea ce face, copiii recâștigă imaginea frumoasă și de basm asupra Crăciunului, asupra Moșului și asupra tuturor celor din echipa de la Polul Nord

Notă:

  1. Noi considerăm mitul lui Moș Crăciun poate cea mai frumoasă poveste care umple inima de bucurie oricărui copil!

O poveste trebuie să conțină o doză de mister.

Am zugrăvim un cadru de graniță între realitate și desen animat deoarece copii, în timpul conversației, sunt practic teleportați pentru intervalul de timp dorit într-o lume magică, fantastică!

  1. Din motive de drepturi parentale și GDPR, deși avem acordul părinților care au fost mai mult decât încântați și ne-au trimis feedback-ul lor, am decis să înregistrăm în forma în care copiii nu apar vizual în film ci doar audio!

Cred ca știi ca…. Mos Craciun exista

El este spiritul care însuflețește Craciunul si cel care face minuni, ajutat și de spiritul Moșului Nicolae, care este ocrotitorul Familiei și care îi ajuta pe cei care nu si-au întemeiat o familie, sa si-o găsească, dacă își doresc.

Pentru mine, cel mai minunat cadou pe care Spiritul Moșului Nicolae l-a făcut împreuna cu Spiritul Crăciunului, a fost faptul ca m-au ajutat sa îmi întemeiez o Familie Minunată, așa cum mi-am dorit, în urma cu 5 ani și de atunci aceste Sărbători, au pentru mine o însemnătate aparte

Până atunci l-am cunoscut pe Moș Crăciun doar prin ochii copilului care a primit cadouri sub brad pana cand am crescut și magia lui Moșu’ a dispărut…DAR avea sa reapară mai târziu

Si în acest an 2020, aceste Spirite Înalte mi-au venit în ajutor, mie și familiei mele, făcând din nou o magie în viața noastră, aceea de a fi împreună după alte 6 luni petrecute la distanță…..

Ti-am povestit asta ca sa vezi ca Exista Moș Crăciun, ca Exista un Spirit al acestor Sărbători, în care merită sa crezi.

Nu lasă Magia Crăciunului sa te părăsească, El este aici acum și vine în fiecare An, ca sa îți ofere încă o data șansa sa te reîntorci la El, sa redevii copil și să crezi în MINUNI

Lasă Spiritul Crăciunului să pătrundă în casa și în sufletul tău.

Fiveplus ne-au adus acasă în 2020, pe autenticul Moșu’ alături de care, împreuna cu copilașii noștri frumoși, am petrecut niște Momente Magice.

Acestea precum și înregistrarea primită rămân o memorabila amintire pentru familia mea.

Dacă și tu vrei sa păstrezi viu Spiritul lui Moșu’ în ochii copiilor tai si în ochii copilului tău interior, ai acum aceasta ocazie.

Poți să-l primești pe Moșu’ live în casa ta, cand dorești și cât dorești, în perioada următoare, până la Crăciun.

Noi am petrecut 25 de minute pe cinste, cu Moșu’

Aici poți sa inchiriezi un Moș Crăciun

Gogoasa furioasă – Poveste video citită de Moșu’