În anii 1800, copiii primeau scrisori de la Moș Crăciun. Scrisorile erau scrise de către părinți, în numele Moșului, și erau folosite pentru a-i felicita sau certa pentru comportamentul lor din ultimii ani.

Marele scriitor J.R.R. Tolkien le-a trimis copiilor săi scrisori timp de 25 de ani. Acestea ajungeau în prejma Crăciunului și conțineau, suplimentar, informații despre ce s-a mai întâmplat acasă la Moș Crăciun în ultimul an și ce au mai făcut soția sa, elfii, renii, etc.

Cu trecerea timpului, și odată ce cadourile au început să aibă un rol mai important în această sărbătoare, scrisorile s-au transformat în liste de cadouri adresate de copii Moșului.

Specialiștii susțin că este foarte important pentru un copil să aibă în continuare un dialog cu Moșul, nu doar să îi ceară cadouri. Ce este mai util decât o întâlnire online cu Moșul, în care ei 2 să îți vorbească?

Moș Crăciun este acea persoană cu care am creat una dintre cele mai speciale relații în copilărie și care așa va rămâne până la adânci bătrâneți!

La câți dintre noi nu ne apare un zâmbet când ne gândim la Moșu’?

Foarte mulți dintre noi încă sperăm că undeva acolo printre zăpezi există un oraș magic, plin de fabrici de jucării, de spiriduși și în care locuiește un moșneag nemuritor, grăsuț, cu barbă și ochelari, care în fiecare noapte de 24 decembrie a anului se urcă într-o sanie fermecată trasă de reni și care ajunge negreșit la fiecare copil, dăruindu-i iubire și fericire!

În noaptea de Crăciun, Moșu’ trebuie să livreze 2 miliarde de cadouri. Din fericire, are la dispoziție 32 de ore – datorită diferențelor de fus orar.

Asta înseamnă că trebuie să livreze aproximativ 62.500.000 de cadouri pe oră, sau un milion de cadouri pe minut. Practic, la fiecare secundă, Moșu trebuie să livreze vreo 17.000 de cadouri. Când trebuie să te miști atât de repede se mai întâmplă să iei din sac câte un cadou greșit, mai ales că Moșu’ a ajuns la o vârstă venerabilă.

Ajută-l pe Moșu’ să își aducă aminte de cadourile tale și să nu le încurce. Moșu reține cel mai bine numele celor mai cuminți și ascultători copii. Așa că, înainte ca el să plece de la Polul Nord, vorbește cu Moșu și spune-i ce copil cuminte ai fost în ultimul an.

Crăciunul este salvat!

Dacă ați ști voi, copiii Moșului… prin câte a trecut Polu’ Nord …

În primul rând, atât întreaga fabrică de jucării cât și Moșu’ împreună cu doamna Crăciun, mulțumește companiilor Heyadoo și FivePlus pentru că au făcut tot acest proiect posibil!

Chiar ne îngrijoram foarte tare și ne gândeam cum vom reuși să aflăm ce își doresc copiii, dacă nu ne mai putem trimite ajutoarele de Moș să afle informațiile de care avem nevoie!

Nu putem ajunge nici în grădinițe, nici în școli, nici în mall sau la alte evenimente,  deoarece sunt atâtea restricții peste tot în lume!

Dar… a apărut și soluția! Ne-am instalat și noi internet! A fost greu cu zăpada și înghețul, dar cu ajutorul spiritului și magiei Crăciunului, am reușit!

Ne-am luat laptop, telefoane, routere și ne-am instalat platformele Facebook, Youtube și Zoom, locul unde vor avea loc toate întâlnirile noastre în timp real și prin care vom afla ce jucării să vă fabricăm și ce doriți să vă aducă Moșu’, dacă sunteți cuminți!

Așadar, de acum dragi copii, suntem conectați online non-stop!

Închiriază un Moș Crăciun  și conectează-te de sărbători cu Moșu’.

Prostia Omenească – Poveste video citită de Moșu’